SUUSABLOGI

Eesti sprindikoondis Olümpial.

Eesti sprindikoondis Olümpial.

Sportlastele on loodud hubased tingimused ja rahulik atmosfäär.
Eesti suurimad medalilootused on teatavasti seotud murdmaasuusatamisega ja seega on neile loodud ka parimad tingimused valmistumaks taaskord Eestimaad rõõmustama oma uhkete sõitudega. Suusakoondis on pandud elama eemale suurest kärast ja melust. Pole liialdus, kui öelda, et nad pesitsevad metsa sees „karukoopas“. Koha nimeks on Brew Creek Lodge. Sealne teenindav personal on väga rahvusvaheline, äärmiselt sõbralik ja abivalmis.

Suvised tingimused olümpiakülas.

Suvised tingimused olümpiakülas.

-„Koht on iseenesest väga ilus ja asub täelikult looduse rüpes, kus ainult metsakohin ja linnulaul võivad rahu rikkuda. Samuti ei pruugi olla mingi ime kohata metsloomi – pruunkarud, grislid, puumad. Alles mõned päevad tagasi olid võõrustajad märganud majutuskompleksi vahetus läheduses karu ringi luuramas. Sama nägid eile ka soomlased, kui bussiga võistluspaika sõitsid,“ ütles Timo.

Peeter Kümmel on Brew Creekis Eesti lipu üles riputanud.

Peeter Kümmel on Brew Creekis Eesti lipu üles riputanud.

Viimane lihv enne hooaja tähtsaimat starti.
-„Kõik mehed treenivad küllaltki individuaalselt, varasemast edu toonud plaanide järgi. Teen veel täna ühe intervalltreeningu ning mõned kiirendused vahetult 2 päeva enne võistlust. Seni ajavahetusvööndist tingitud väsimus on taandumas ning tundub, et ajavööndisse saab edukalt sisse elatud. Uni on iga ööga aina magusamaks läinud, kuigi esimene öö oli katastroof,” kurtis Timo.

Eestlaste uhke residents.

Eestlaste uhke residents.

-”Pool 9 vajusin unne ja pool 2 öösel olid silmaluugid jälle valla. Edasist magamist võib nimetada tükiuneks, kus magasin tunnikese kaupa kuni 6ni hommikul ja rohkem enam ei jaksanud voodis „võidelda“ .Viimases ettevalmistusfaasis  on vormikõver liikumas tõusuteel ning võistluspäeval tuleb ilmataadi poolt pakutavaga valmis olla. Eesmärk on teha tugev eelsõit kvalifitseerumaks, mis on sellel aastal olnud mu nõrk külg ning edasi on juba kõik võimalik,“ rääkis Timo Simonlatser Skierpost.com-le

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Arvamusi veel pole.