SUUSABLOGI

kymmel01

Otepää MK järgselt on sprindikoondis treeninud ja elanud Haanjas. Lumerohkus ja külmad ilmad ei ole plaanidesse muudatusi toonud. Kuigi tuleb tunnistada, et -25 pakane on saanud juba harjumuspäraseks.

Treeningettevalmistuses püüame järgida mudelit, mis on juba sellel hooajal edu toonud. Viimased MK võistlused Otepääl ja Rõbinskis on selgelt näidanud, et kogu meeskond tervikuna on lähenemas hooaja parimasse kehalisse vormi.

kymmel02

Võistlused EMV suusavahetuses Põlvamaal Mammastes ja Scandinaavia Karikavõistlustel Siguldas Lätis on viimaseks ettevalmistustsükliks enne olümpialinna Vancouverisse sõitu.

Kogu meeskonnana oleme enesekindlad ja valmis olümpiamängudel maailmaga rinda pistma. Me oleme kiiremad, tugevamad ning rohkem treenitud ja me usume seda.

kymmel03

Kaks sportlast meie meeskonnast kuulub hetkeseisuga suusasprindi kuuma gruppi ning selleks, et kvalifitseeruda olümpiamängudele suusasprinterina tuli saavutada maailmakarikavõistlustel vähemalt 17 koht. See oli ühtlasi kõrgeimaks kvaliteedi näitajaks võrreldes kõigi teiste talispordialadele kvalifitseerunutega!

Peeter Kümmel, Haanja

Allikas: sport.err.ee

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Arvamusi veel pole.