SUUSABLOGI

Nautigem suusatamist

Autor: SkierPost 3. jaan 2010

Suusamõnud

Suusamõnud

Head uut Aastat! Alanud aasta hakkas intrigeeriva ja meeliköitva suusavõistlusega – Tour de Ski! Võistlusega, kus on ka eestlastel omad mehed stardijoonel, kellele kaasa elada, nii pöialt hoida, kui Delfis kritiseerida. Eriti just seda viimast meeldib meile millegipärast kõige rohkem teha. Ei teagi, kas on see sellest, et oleme põhjamaarahvas – istume pimedas toas ja kogume musti mõtted, või tõesti oleme maksimalistid, kus 4. koht on juba kaotus. Samas ajalehe Wall Street Journal poolt koostatud edukate taliolümpiariikide edetabeli tipus troonib Eesti. Edetabeli esikohale pääsemine on võimalikuks saanud tänu Eesti suusatajate edukatele esinemistele viimastel kahtedel olümpiamängudel. Medaleid on Eestile toonud Andrus Veerpalu (kaks kulda, üks hõbe), Kristina Šmigun (kaks kulda) ning Jaak Mae (üks pronks).

Meil tuleks olla uhked oma sangarite üle, mitte neid pärast ebaõnnestunud võistlust kohe jalge alla trampida. Kaotusekibedus ja võidurõõm teevadki spordist spordi!

Võitja pole mitte see, kes seisab kaotajast kõrgemal, vaid see, kes seisab kaotusest kõrgemal.” Jaan Konks

Neist mõtteteradest innustudes, võiksime nüüd minna nautima imelist suusailma, mis on nii haruldane Eestis. Fantastilised suusarajad on pea kõigis suusakeskustes ette valmistatud –Haanja, Otepää, Kääriku, Aegviidu jne. Tundkem rõõmu sõpradega koos olemisest, kutsuge nad välja mõnusale suusaretkele, mis kaunistaks Teie päeva ja annaks jõudu järgnevale töönädalale!

Vahest on tunne, et miski ei taha välja tulla ja tahaks alla anda (paljud ei julge suusarajale minna, kas siis varustuse puudumise pärast või naabrimehe kriitika kartuses), kuid ärge pöörake neile ebaolulistele nüanssidele tähelepanu! Olge aktiivsed ja tundke rõõmu väljas olemisest. Järgnevas naljakas videos tunneb vist igaüks end ära ja loodetavasti mõistab, mis on kõige olulisem – To have FUN!

YouTube Preview Image

Ilusat Olümpiahooaega!

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Arvamusi veel pole.