SUUSABLOGI

Kalurite paaristõuge

Autor: SkierPost 17. jaan 2010

Foto: Skierpost.com

Foto: Skierpost.com

Tänane päev sprindivõistlustel tõestas taaskord, et rootslastel on paaristõuge paigas.

Nooruke Hanna Falk näitas tugevust duellis Petra Majdic’i vastu. Falk ei andnud alla vaatamata väikesele kogemustepagasile Maailmakarika sarjas. Majdic oli sunnitud tunnistama, et noorusel on omad eelised.

Ka Emil Jönsson ei jäänud omas duellis kaotajaks. Vastaseks sprindi eelmise hooaja ainuvalitseja – Ola Vigen Hattestad.

Mis aga eestlastele rõõmu pakub on fakt, et Kein on hommikuti kõik pudru korralikult ära söönud! Härra Einaste ei jätnud omas veerandfinaalis sugugi mitte nõrka paaristõukelise sõiduviisi valdaja muljet. Ta hüppas Björn Lind’i kõrvale ja sirutas jala julgelt ette ning võttis veerandfinaali võidu – kahekordse Olümpiavõitja enda ees!

Ka Peeter Kümmel oli omas veerandfinaalis esimene, kuid venelase agressiivsest sõidumaneerist tingitud kukkumine kustutas võimaluse finaali pürgida.

Foto: Skierpost.com

Foto: Skierpost.com

Seega on oodatud positiivne märk saadud – eestlased on Vancouveri Olümpia lähenedes tõusuteel.

Emil Jönsson ja Hanna Falk kinnitasid, et Otepää sprindirada on võrdlemisi sarnane Olümpial sõidetava rajaga. Seega peaks Eesti meestel trumbid kodus käes olema. Kui rootslased sõidavad trenazhööri peal ning imiteerivad Vancouveri radade tõusunurki ja laskumisi, siis eestlastel on rada kodus käes.

Kuna talv on suusatajatele helde olnud, ei tohiks ka harjutamistingimuste üle nuriseda. Andrus ja Jaak näitasid võimu eile ning Kein ja Peeter täna. Meil on Olümpiaks olemas kaks tandemit – üks sprindiks ja üks distantsiks.

Niimoodi on juba julgem Kanada poole vaadata!

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Arvamusi veel pole.