SUUSABLOGI

Björn Kristiansen. foto:Eesti Suusaliit

Björn Kristiansen. foto:Eesti Suusaliit

Eesti koondise sprinditreener Björn Kristiansen usub, et mehed näitavad sellel nädalavahetusel toimuval Otepää Maailmakarikasarja võistlusel positiivseid tulemusi, millega oleks kindlam minna Olümpiale vastu.

-“ Nad on kindlasti praegu palju paremas seisundis kui hooaja alguses. Eriti tõstaksin esile võimsa Kein Einaste ja samuti ei tohiks talle alla jääda Peeter Kümmel, kellel on Otepäält ette näidata koguni 5koht, “ nentis Kristiansen.

Sprindikoondis lõpetas esmaspäeval Norras nädalapikkuse laagri.

- ” Meil olid seal ekstreemsed olud. Kogu aeg oli väga külm, et siinsed olud tunduvad lausa soojad. Samuti olime sunnitud mõned trennid väljas ära jätma, kuid kokkuvõttes saime enamvähem kõik tehtud. Näiteks tegime intervalle sisehallis joostes,” rääkis Kristiansen.

Usub, et eestlased näitavad häid tulemusi nädalavahetusel.

- “Oleme võimelised sõitma top 10-sse. Kein ja Peeter näivad suurepärases vormis olevat. Timol on ehk mõningaid raskusi suurte meestega kiirust hoida, kuid kindlasti on ta võimeline üllatama,” arvas norralane.

Eelmistel aastatel on osad tippudest läinud starti uisusuuskadega.

- “Vaevalt seekord keegi ainult paaristõugete peale läheb. Külm ilm tagab kindlasti head libisemisolud ja pole mingit põhjust uisusuuskadega minna. Teades, kui raske rada ootab sprintereid Otepääl, kasutame kindlasti pidamist,” teatas Björn Kristiansen.

Seega ei saa selle aasta Eesti esinumber Kein Einaste kasutada tõusudel on suurimat trumpi, kuid pikk lauge finišisirge võimaldab tal oma võimsust demonstreerida, kui suudaks vaid esimestega tõusud ära kannatada.

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Arvamusi veel pole.