SUUSABLOGI

Juba kolmas suusatamise MK etapp Davosis on jäänud sprinteritele seljataha, kuid säravat tulemust pole ette näidata. Kuusamos justkui oli minek hea aga ebaõnnestunud veerandfinaal keeras edasises võistluse käigu pea peale.

Nädal hiljem Düsseldorfis oli tunne hea, kuid miski siiski puudus kiiruses, sest 0,2 sekundit jäi mind lahutama edasipääsust finaalidesse 30 parema sekka. Düsseldorfi sprinditeates oli kõik uuesti paigas ja enesetunne super, kahjuks nurjas viimases vahetuses kahetsusväärne kukkumine väljavaated edule.

Reisisime Düsseldorfist kodusesse Otepääle, kus tegin mõned kiired ja plahvatustreeningud ning sekka ka matkamist ning sõitsime möödunud nädalavahetuseks Šveitsi Davosi uuele sprindietapile.

Reis sinna kulges varajastel hommikutundidel ja võistluseelsel päeval rõhus väsimus. Võistlus ise kujunes millekski, mida ei saa võistlemise alla liigitada. Keha lõpetas koostöö ja tulemus oli vastav 62 koht. Vältisin järjekordset pikka kodureisi Otepääle, ja liitusin koos Austria sprinditiimi reisiga 1100m kõrgusele Ramsauss.

Olen hetkel siin eestlastest üksinda laagris. Lumeolud ja rajad on head. Treenin rahulikus režiimis ja raputan seljast läinud nädalavahetuse väsimustunde. Sõidan uude võistluspaika Sloveeniasse Roglasse neljapäeval ja olen valmis oponente üllatama!

Peeter Kümmel

Allikas: sport.err.ee

Lisa arvamus

Arvamus

Spam Protection by WP-SpamFree

Arvamused

Kaarel / 18. dets 2009 @ 10:43

Peeter! Millal siis tulemusi oodata on? Või sätid vormi olumpia ajaks? Tahaks loota. Edu!